Antena 3 CNN Politică Ponta: În turul 1 va fi o cafteală la care nu doresc să particip. Dezbaterile, în turul 2, dacă mă calific

Ponta: În turul 1 va fi o cafteală la care nu doresc să particip. Dezbaterile, în turul 2, dacă mă calific

Ponta: În turul 1 va fi o cafteală la care nu doresc să particip. Dezbaterile, în turul 2, dacă mă calific
22 Aug 2014   •   17:07

Preşedintele PSD a anunţat, vineri, după şedinţa informală de la Tulcea, că nu va participa la dezbaterile din turul 1 al prezidenţialelor, fiind convins că îl va câştiga, arătând că nu îi înţelege pe contracandidaţii săi care "ştiu bine că nu intră în turul doi nici dacă ar candida singuri".

"În turul unu îmi voi lua popcorn şi o băutură răcoritoare şi mă voi uita la dezbaterile între doamnele Macovei, Udrea, domnul Diaconescu, domnul Iohannis. E păcat să ratăm acest lucru. Cu siguranţă, turul unu va fi, ca să citez din ideologul de la Cotroceni, va fi o cafteală la care nu doresc să particip. Dacă mă calific în turul doi, atunci cu siguranţă vom avea dezbateri", a afirmat Victor Ponta.

Ponta a arătat că dezbaterile sunt necesare pentru că orice cetăţean, într-o ţară democratică, are dreptul şi obligaţia să-l cunoască pe care pe care îl votează.

Victor Ponta i-a criticat pe unii dintre contracandidaţii săi, despre care a afirmat: "Nu înţeleg circul celor care ştiu foarte bine că nu intră în turul 2 nici dacă ar candida singuri".


Citeşte şi:


Victor Ponta, la Tulcea: Vreau să fiu un preşedinte al tuturor românilor, cu un alt profil şi altă agendă decât Traian Băsescu

Ponta: Nu excludem suspendarea lui Băsescu, dacă se va mai manifesta ca şef de campanie al lui Udrea


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close