Antena 3 CNN Politică Ponta: Maior şi Tăriceanu categoric SE CALIFICĂ pentru funcţia de premier. Pe 4 noiembrie anunţ variantele de prim-ministru

Ponta: Maior şi Tăriceanu categoric SE CALIFICĂ pentru funcţia de premier. Pe 4 noiembrie anunţ variantele de prim-ministru

Ponta: Maior şi Tăriceanu categoric SE CALIFICĂ pentru funcţia de premier. Pe 4 noiembrie anunţ variantele de prim-ministru
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Oct 2014   •   21:01

Premierul Victor Ponta a spus, duminică, la Antena 3, că pe 4 noiembrie va anunţa variantele de premier şi a precizat, răspunzând unei întrebări, că George Maior şi Căli Popescu-Tăriceanu se califică pentru această funcţie.

 
"Luni sau marţi vom avea întâlnire în coaliţia de guvernare, probabil pe 4 noiembrie, şi vom discuta despre variantele de prim-ministru. Marţi mă duc cu unul sau mai multe nume de posibili şefi ai Guvernului", a spus şeful PSD, Victor Ponta, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3.
 
Ponta a precizat că este sigur că va fi preşedintele României, în urma alegerilor prezidenţiale de luna viitoare.
 
Întrebat dacă el crede că şeful SRI, George Maior şi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele PLR, se califică pentru un nou posibil post de şef al Guvernului, Ponta a răspuns:
 
"Categoric, Maior sau Tăriceanu se califică pentru funcţia de prim-ministru. Sunt doi oameni care ar putea fi prim-ministru, dar nu numai ei doi", a adăugat Ponta.

Ponta spune că PSD va accepta un prim-ministru care nu este membru al partidului, precizând că a discutat deja despre acest lucru cu o parte dintre liderii partidului.

USL se va REFACE cât mai repede. Sincer, cred că voi fi PREŞEDINTELE României

Duminica viitoare votăm la prezindenţiale. Media sondajelor de opinie: Ponta 41%, Iohannis 28%

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close