Antena 3 CNN Politică Ponta vrea să evite un nou conflict. Vezi cum îl va aborda pe Traian Băsescu de data aceasta

Ponta vrea să evite un nou conflict. Vezi cum îl va aborda pe Traian Băsescu de data aceasta

Ponta vrea să evite un nou conflict. Vezi cum îl va aborda pe Traian Băsescu de data aceasta
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Noi 2012   •   18:55

Victor Ponta a declarat că îi va solicita personal președintelui Băsescu mandat pentru a merge la summitul din noiembrie al Consiliului European. Premierul a menționat că indiferent de răspunsul președintelui, pozitiv sau negativ, fără a exista un conflict pe această temă, scrie Mediafax.

"Marţea viitoare, pe 13, particip la Bruxelles, la întâlnirea cu premierii pe tema mecanismului bugetar multianul 2014-2020. La final când mă întorc în Bucureşti, voi informa conducerera Parlamentului şi pe preşedintele României asupra ultimelor discuţii. Voi solicita oficial, bazat pe aceste discuţii, mandatul pentru a merge la summitul din 22- 23. Dacă preşedintele va fi de acord sau nu, nu ştiu să vă spun în acest moment", a spus Ponta.

"Nu va fi conflict, până la urmă, va fi o solicitare la care domnia sa va răspunde pozitiv sau negativ, dar nu va fi niciun conflict pe această temă. Eu îmi doresc mult să evităm orice conflite şi înainte şi după alegeri. (...) Avem nevoie de stabilitate", a spus Ponta.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close