Antena 3 CNN Politică Premierul eco: Victor Ponta, deloc interesat de caii putere. Vrea maşină hibrid la Guvern

Premierul eco: Victor Ponta, deloc interesat de caii putere. Vrea maşină hibrid la Guvern

Premierul eco: Victor Ponta, deloc interesat de caii putere. Vrea maşină hibrid la Guvern
Sursa foto: Foto: gandul.info
02 Mai 2012   •   19:16

Premierul desemnat Victor Ponta a declarat miercuri, în urma şedinţei neoficiale cu miniştrii nominalizaţi, că nu intenţionează să folosească maşina consacrată şefului Executivului din România, ci, dacă va primi votul de învestitură în Parlament, acesta va face toate demersurile pentru a obţine o maşină hibrid, mai puţin poluantă.

Ponta a precizat în acest sens că Guvernul pe care îl va conduce va impune, la un moment dat, ca nici o altă instituţie a statului să nu mai poată achiziţiona maşini cu mulţi cai putere şi extrem de poluante, ci să se îndrepte spre cele hibrid.

"N-aş vrea să merg cu una din maşinile consacrate şi îmi doresc să merg cu o maşină de tip hibrid, care să polueze cât mai puţin. De marţi sper să merg tot cu o maşină hibrid pentru că, dincolo de mesajul pe care vreau să îl dau, va exista o decizie a Guvernului care va impune ca nici o instituţie a statului să nu mai poată achiziţiona decât o maşină hibrid. E un lucru care se întâmplă deja în ţările civilizate", a declarat Ponta.

"Instituţiile publice poluează foarte mult Capitala" a completat premierul desemnat Victor Ponta.



×
Parteneri
O româncă prezidează completul de judecători pentru Netanyahu
x close