Antena 3 CNN Politică Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, decorat de preşedintele Klaus Iohannis
22 Dec 2014   •   16:08
Preşedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, în cadrul unei ceremonii, la Palatul Cotroceni. 
 
Iohannis a spus că oferă această distincţie pentru sacrificiul şi curajul de care deţinuţii politici au dat dovadă în timpul comunismului. 

"În semn de deosebită apreciere pentru înalta sa ţinută morală, pentru demnitatea şi curajul cu care a militat, de-a lungul timpului, pentru libertate şi democraţie, remarcându-se ca unul dintre cei mai importanţi luptători împotriva regimului comunist, pentru eforturile pe care le face, în numele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România, pentru a păstra vie memoria victimelor comunismului, domnul președinte Klaus Werner Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” - în grad de Cavaler domnului Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici din România", se arată pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale. 
 
La finalul ceremoniei, preşedintele le-a urat tuturor un an nou mai bun: "Sărbători fericite şi un an nou mai bun, mai fericit!"
 

×
Subiecte în articol: presedinte Klaus Iohannis
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close