Antena 3 CNN Politică Preşedintele Serbiei: Sunt recunoscător prietenului Dragnea

Preşedintele Serbiei: Sunt recunoscător prietenului Dragnea

Preşedintele Serbiei: Sunt recunoscător prietenului Dragnea
08 Mar 2018   •   16:32

Preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, a avut o întâlnire, joi, cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Cei doi au vorbit despre infrastructură, despre comunitatea de români din Serbia, dar și despre procesul de extrădare al lui Sebastian Ghiță.

„Am avut o întâlnire foarte bună cu domnul președinte Aleksandar Vucic, cu care am o relțașie de prietenie foarte bună. Am discutat despre conexiunea dintre Timișoara și Belgrad, despre interconectarea pe gaze, pe transport de petrol. Am vorbit despre rezolvarea unor mici neînțelegeri de la Porțile de Fier, dar și a situației comunității românești din Serbia. Domnul președinte a promis câteva lucruri foarte importante. Va începe un proces de introducere a limbii române în sistemul educațional”, a declarat Liviu Dragnea. 

Aleksandar Vucic a precizat că îi este recunoscător liderului PSD, iar în scurt timp, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor fi invitați pentru a efectua o vizită oficială în Serbia.

„Suntem recunoscători lui Liviu Dragnea pentru crearea unor mai bune relații între cele două state. Serbia își arată interesul pentru aceste două proiecte de infrastructură”, a declarat Aleksandar Vucic, aflat în vizită oficială la Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close