Antena 3 CNN Politică Ridzi răspunde atacurilor colegelor de partid, Sulfina Barbu şi Elena Udrea

Ridzi răspunde atacurilor colegelor de partid, Sulfina Barbu şi Elena Udrea

Ridzi răspunde atacurilor colegelor de partid, Sulfina Barbu şi Elena Udrea
Sursa foto: Foto: Intact Images
21 Feb 2011   •   16:28

Fostul ministru PDL al Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, o critică pe colega sa de partid Sulfina Barbu, pentru "maliţiozităţile" la adresa sa. În replică, Ridzi răspunde într-un interviu acordat Mediafax, că nu Barbu este în măsură să vorbească despre integritate în PDL.

La sfârşitul săptămânii trecute, Sulfina Barbu i-a cerut Monicăi Ridzi să se autosuspende din partid, pentru că, după CNC va fi suspendată de drept.

"Mi se par nedrepte, cel puţin nedrepte, afirmaţiile Sulfinei Barbu (...) legate de o posibilă autosuspendare a mea. În primul rând, nu cred că doamna Sulfina Barbu este în măsură să vorbească despre integritate în cadrul PDL, atâta timp cât nici domnia sa nu a luat o decizie de a se din partid în momentul în care, din câte am auzit, a avut dosare penale", a replicat demnitarul Monica Ridzi.

Fostul ministru al Sportului îi recomandă Sulfinei Barbu ca, în calitatea de comunicator al partidului, să evite accesele unui discurs "de opoziţie".

"În plus, aş ruga-o pe doamna Barbu să îşi regleze tirul abilităţilor comunicaţionale mai puţin pe cazul Ridzi şi mai mult pe alte cazuri, pe cazul Nemirschi de exemplu, despre care toată lumea a uitat, mai ales că domnia-sa a fost şi preşedintele unei comisii de anchetă ineficiente", completează Monica Ridzi.

Demnitarul nu are o relaţie tocmai bună cu colegele sale de partid. După Sulfina Barbu, o altă colegă din PDL, Elena Udrea, i-a recomandat Monicăi Ridzi să se autosuspende din partid.

×
Subiecte în articol: Sulfina Barbu Elena Udrea dosare penale
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close