Antena 3 CNN Politică Robert Negoiță, prima reacție după ce Comisia de etică a confirmat plagiatul: Am învățat o lecție importantă

Robert Negoiță, prima reacție după ce Comisia de etică a confirmat plagiatul: Am învățat o lecție importantă

Robert Negoiță, prima reacție după ce Comisia de etică a confirmat plagiatul: Am învățat o lecție importantă
24 Iul 2016   •   15:06

Comisia de etică a Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" a constatat că lucrarea de doctorat a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, este un plagiat. Comisia de etică a cerut Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) să îi retragă titlul de doctor, a declarat, pentru News.ro, Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza".

Într-o postare pe pagina de Facebook, Robert Negoiță a scris că ”nu am niciun regret că acest lucru se va întâmpla, cu atât mai mult cu cât îmi dau seama că, în parcursul meu din administrația publică, cele mai importante au fost cunoștințele dobândite practic”.

Singurul lucru pe care il regret este acela de a ma fi lasat tentat, in trecut, de aceasta "moda" a titlurilor academice. Este un episod pe care mi-l asum si din care am invatat o lectie importanta: singurele realizari notabile sunt cele construite pe o baza sanatoasa! Mi-am asumat acest principiu in calitate de primar dar, din pacate, nu l-am avut in vedere din perspectiva academica. Tocmai de aceea, ma voi supune deciziei Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), daca acesta va decide sa imi retraga titlul de doctor”, a mai scris Negoiță pe pagina de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Robert Negoita plagiat
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close