Antena 3 CNN Politică Scandal în PMP, din cauza lui Traian Băsescu. Lui Robert Turcescu i se spune să plece

Scandal în PMP, din cauza lui Traian Băsescu. Lui Robert Turcescu i se spune să plece

Scandal în PMP, din cauza lui Traian Băsescu. Lui Robert Turcescu i se spune să plece
Sursa foto: Foto: Facebook/Robert Turcescu
04 Mai 2017   •   11:16

Magdalena Bistriceanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Mișcarea Populară, îi sugerează lui Robert Turcescu să plece din partid, dacă este nemulțumit de amendamentele la legea grațierii, mai exact cele propuse de Traian Băsescu.

”Mesaj pentru dezamăgitul Turcescu! 
Când nu te mai simți reprezentat de cineva și nu te mai regăsești undeva, PLEACĂ! Știu că îți este bine în Parlament, unde ai ajuns cu ajutorul domnului Traian Băsescu, dar acolo sunt "oamenii ăia răi și corupți care dau legi proaste", Roberte! Tu ești un om de valoare, un ofițer corect și nu te poți compromite! ? Ești precum Ponta, faci opoziție la Traian Băsescu cum face el la Dragnea, pe Facebook pentru că dă bine și ești în trend...

P.S: eu cãnd nu m-am simțit reprezentată, de ceva sau cineva, am decis să plec? Dar și pentru asta trebuie să ai sânge în instalație...părerea mea!” scrie Magdalena Bistriceanu pe Facebook.

Anterior, Robert Turcescu, deputat PMP, scria pe Facebook că ”Legea gratierii in forma iesita din Comisia Juridica a Senatului e o mizerie! O MARE MIZERIE!”.

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close