Antena 3 CNN Politică Ședință de urgență, miercuri la PSD

Ședință de urgență, miercuri la PSD

Ședință de urgență, miercuri la PSD
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Apr 2016   •   22:02

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat duminică, la Antena 3, că miercuri va avea loc o ședință de urgență la partid.

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, după ce șeful PSD a fost condamnat vineri cu suspendare, în dosarul Referendumul.

”O să facem miercuri un Comitet Executiv al PSD în care o să analizăm situația la rece”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

Întrebat dacă este posobil ca Zgonea să părăsească PSD, Dragnea nu a răspuns clar, însă a precizat că se vor lua decizii importante.

Totodată, Liviu Dragnea a explica că președintele executiv al partidului, Valeriu Zgonea, nu i-a cerut demisia în ședința CexN de vineri, ci numai pe Facebook, și s-a declarat dezamăgit de o astfel de atitudine.

Președintele PSD Liviu Dragnea a mărturisit duminică, la Antena 3, că el a vrut, ca om, să demisioneze, imediat după condamnarea cu suspendare în dosarul Referendumul.

”Demisia mi-am cerut-o chiar eu, la aflarea sentinței. (...) Ca om, după atâția ani de frustrare, de nedreptate, am vrut să demisionez, să plec. Sigur că tentația e să te duci să te retragi și să îți vezi de viață, câtă mai ai”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3.

Dragnea spune totuși că nu a făcut acest pas, pentru că at fi fost degringoladă în partid.

În plus, ”dacă demisionam, le făceam cadou alegerile adversarilor”, a adăugat Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul”.

Președintele PSD Liviu Dragnea a dezvăluit duminică, la Antena 3, că vineri, după condamnarea sa în dosarul Referendumul, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close