Antena 3 CNN Politică Senatorul Radu F. Alexandru, numit membru în CNA nu vrea să-şi dea demisia din Senat ca să nu destabilizeze coaliţia

Senatorul Radu F. Alexandru, numit membru în CNA nu vrea să-şi dea demisia din Senat ca să nu destabilizeze coaliţia

Senatorul Radu F. Alexandru, numit membru în CNA nu vrea să-şi dea demisia din Senat ca să nu destabilizeze coaliţia
de O.P.    |    03 Apr 2012   •   05:59

Politicianul PDL a blocat postul din CNA, iar acesta nu mai poate fi ocupat de altă persoană. În tot acest timp, Radu F. Alexandru va rămâne şi senator al României.

Radu F. Alexandru: "Sub nicio formă nu doresc să creez niciun fel de prejudiciu şi să destabilizez majoritatea coaliţiei guvernamentale în Senat, anunţ că, în deplin acord cu legea, îmi voi continua activitatea în Senat pe o periodă conferită şi stipulată clar de lege. Rămân în continuare alături de dumneavoastră."

În cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, senatorul Radu F. Alexandru a declarat că nu va demisiona de la Senat ca să nu destabilizeze majoritatea Coaliţiei.

"Mandatul meu de membru CNA începe în ziua sau a doua zi după ce mi-am dat demisia din Senat şi mă prezint la CNA şi o să spun Bună ziua stimaţi colegi, vă rog să mă acceptaţi în rândurile dvs.

Răzvan Dumitrescu: Cât o să dureze până când o să vă hotărâţi?

"Aştept să vină domnul Verestoy dintr-un nedorit concediu medical .... ŞI VOI ACTIVA ÎN CONTINUARE ÎN CADRUL CNA-ului."

Cu alte cuvinte, rămâne în Senat până îşi termină mandatul, dar are rezervat locul la CNA.

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a fost numit, săptămâna trecută, prin votul Parlamentului, membru titular în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

El a fost propus de Guvern pentru a ocupa funcţia de membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, în locul lui Dan Grigore, care a demisionat din CNA  în 8 martie. De asemenea, Mircea Valeriu Deacă a fost propus de Guvern ca membru supleant al lui Radu F Alexandru în CNA.



×
Subiecte în articol: CNA
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close