Antena 3 CNN Politică Sorin Roşca Stănescu îl atacă pe Băsescu: Ar trebui să fie atent la conturile pe care le are în străinătate

Sorin Roşca Stănescu îl atacă pe Băsescu: Ar trebui să fie atent la conturile pe care le are în străinătate

Sorin Roşca Stănescu îl atacă pe Băsescu: Ar trebui să fie atent la conturile pe care le are în străinătate
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    05 Noi 2013   •   15:28

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu îl atacă din nou pe preşedintele Traian Băsescu, după ce şeful statului a anunţat că îl dă în judecată pe politician pentru acuzaţiile de mită în proiectul Roşia Montană.

Liberalul Sorin Roşca Stănescu susţine că preşedinte ar trebui să fie atent la conturile pe care le are în Seychelles. 

"Celui care ieri m-a dat în judecată pentru că am spus, în calitate de senator PNL, câteva adevăruri scandaloase (...) îi atrag astăzi atenţia asupra propriilor sale conturi. Din străinătate. Depozite de bani în sucursale bancare situate în Seychelles. Banii din aceste depozite provin de la o serie de corporaţii", a declarat Sorin Roşca Stănescu, cel care l-a acuzat pe preşedinte că ar fi luat mită pentru a susţine proiectul Roşia Montană.

Senatorul PNL a declarat că îi aduce lui Traian Băsescu nu numai "acuzaţii de complicitate la acte şi fapte de o gravitate excepţională legate de afacerea Roşia Montană", dar şi că, "în calitate de principal beneficiar al activităţii comunităţilor serviciilor secrete desfăşurate cu mari eforturi şi pe bani publici, a ştiut, a tolerat şi a protejat toate faptele ilegale care, până în prezent, au fost devoalate Comisiei Roşia Montană".
 
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close