x close

Fii alături de noi!

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor

de 10 Feb 2016   •   08:45
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor 72
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a ajuns, miercuri dimineață, la sediul DNA, unde este audiat ]n calitate de martor.
 
Este vorba despre un dosar care este la început și ar fi fost deschis în urma unor plângeri făcute de economistul Lucian Isar, potrivit unor citate de Antena 3.
 
Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Ponta, funcţie din care a şi demisionat. 
 
Dacă informațiile scrise în plângere se vor adeveri, procurorii nu vor ca cei vizați să afle de acest lucru înainte de începerea urmării penale.
 
Lucian Isar este unul dintre cei mai cunoscuți economiști români care a activat și în calitate de ministru al Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta I. Lucian Isar este absolvent al Academiei de Studii Economice, București, secția Finanțe și Bănci și masterand în Matematica Finanțelor în cadrul Universitatii Oxford.

Printre funcțiile deținute de Isar se numără și cea de președinte al Consiliului la EFG Securities Romania sși cea de director executiv în cadrul Bancpost. De asemenea, Lucian Isar a ocupat și poziția de vice-trezorier și de șef de comert la Citigroup Romania.

poza

Actualitate

Ediție Specială. Cartierul nababilor penali în țara salariilor de mizerie

Un cochet cartier de vile a apărut în ultimii ani în zona intersecției străzilor Barbu Văcărescu și Gheorghe Țițeica, unde un teren din domeniul public al statului dat Curții de Conturi pentru...

26 Iul 2016  •  22:49

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

sati