x close

Fii alături de noi!

Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor

de 10 Feb 2016   •   08:45
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, la DNA în calitate de martor 72
Soțul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, a ajuns, miercuri dimineață, la sediul DNA, unde este audiat ]n calitate de martor.
 
Este vorba despre un dosar care este la început și ar fi fost deschis în urma unor plângeri făcute de economistul Lucian Isar, potrivit unor citate de Antena 3.
 
Lucian Isar a fost ministru delegat pentru mediul de afaceri în guvernul Ponta, funcţie din care a şi demisionat. 
 
Dacă informațiile scrise în plângere se vor adeveri, procurorii nu vor ca cei vizați să afle de acest lucru înainte de începerea urmării penale.
 
Lucian Isar este unul dintre cei mai cunoscuți economiști români care a activat și în calitate de ministru al Mediului de Afaceri în Cabinetul Ponta I. Lucian Isar este absolvent al Academiei de Studii Economice, București, secția Finanțe și Bănci și masterand în Matematica Finanțelor în cadrul Universitatii Oxford.

Printre funcțiile deținute de Isar se numără și cea de președinte al Consiliului la EFG Securities Romania sși cea de director executiv în cadrul Bancpost. De asemenea, Lucian Isar a ocupat și poziția de vice-trezorier și de șef de comert la Citigroup Romania.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Detaliul care nu se vede la TV! Cum arata de fapt dantura Andreei Esca

Andreea Esca afiseaza o tinuta impecabila de fiecare data cand apare la pupitrul stirilor. Insa ea a postat pe contul sau de socializare o imagine care i-a uimit pe fani. Se pare ca dantura vedetei nu este chiar...

02 Iul 2016  •  10:05

sati