Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Surse: PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone pentru a-l înlocui pe Cătălin Cîrstoiu

Surse: PSD l-a propus pe Cristian Popescu Piedone pentru a-l înlocui pe Cătălin Cîrstoiu

Este haos în coaliţie în privinţa candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Bucureşti. Medicul şi-a anulat conferinţa programată azi după ce PSD şi PNL au recunoscut că au discutat despre retragerea sa din cursă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Apr 2024   •   14:31

Surse Antena 3 CNN spun că social-democraţii l-au propus în şedinţa Coaliţiei de ieri pe Cristian Popescu Piedone pentru a-l înlocui pe medic şi că PSD nu ar fi deranjat dacă liderul PUSL ar intra în cursă din partea alianţei.

"PNL, indiferent de formulă, a agreat să susţinem împreună cu Partidul Social Democrat un candidat care să fie candidatul actualei coaliţii de guvernare şi într-o alianţă electorală la nivelul Capitalei. Domnul Cristian Popescu nu este membru nici al PSD, nici al PNL, motiv pentru care nu putem să îl susţinem. Pentru acest moment, vă pot spune că dumnealui este foarte determinat să continue", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

În ultimul sondaj CURS pe Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL a recuperat din distanţa faţă de contracandidaţii săi, însă rămâne pe locul 3 în topul candidaţilor preferaţi de bucureşteni pentru funcţia de primar.

La întrebarea cu cine ar vota pentru Primăria Capitalei, cei chestionați în luna aprilie au răspuns cu Cristian Popescu Piedone - 38%, Nicușor Dan - 27% și Cătălin Cîrstoiu - 23%.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close