Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: „Nu a vorbit nimeni de concedieri și nici reduceri de salarii” -VIDEO

Tăriceanu: „Nu a vorbit nimeni de concedieri și nici reduceri de salarii” -VIDEO

Tăriceanu: „Nu a vorbit nimeni de concedieri și nici reduceri de salarii” -VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
30 Oct 2017   •   17:09

Coaliţia de Guvernare o ţine din controversă în controversă. O declaraţie a lui Daniel Chiţoiu, fost ministru de Finanţe şi membru ALDE, a băgat bugetarii în panică.

Chiţoiu a declarat că sunt prea mulţi bugetari şi că, în anumite instituţii, din 100 de angajaţi muncesc maximum 60 iar ceilalţi stau pe internet.

Călin Popescu Tăriceanu a negat că ALDE ar fi cerut concedieri dar că angajările trebuie să rămână îngheţate şi sporurile să se dea doar în funcţie de performanţe, nu să fie un fel de ajutor social.

„Am vorbit despre necesitatea menținerii la un anumit nivel a cheltuielilor bugetare și evitarea creșterilor de funcționare a aparatului administrativ la actualul nivel fără ca ele să mai crească în viitor. Nu a vorbit nimeni nici de concedieri nici de reduceri de salarii.Cheltuielile pe care trebuie să le urmărim sunt cele legate de investiții și trebuie sa menținem la nivelul actual cheltuielile cu administrația.  Dacă vorbim de salarii este complicat de răspuns. Nu putem vorbim de tăieri de salarii. Dar la modul în care se aloca diferite sporuri sau prime este un lucru care trebuie supravegheat îndeaproape și trebuie dat numai celor care fac performanță, nu ca ajutor social”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

 


 

×
Subiecte în articol: Tariceanu salarii reduceri concedieri
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close