Antena 3 CNN Politică Teorii lansate din interiorul PNL: "Propun schimbarea lui Antonescu cu Tăriceanu. Candidat la prezidenţiale ori premier"

Teorii lansate din interiorul PNL: "Propun schimbarea lui Antonescu cu Tăriceanu. Candidat la prezidenţiale ori premier"

Teorii lansate din interiorul PNL: "Propun schimbarea lui Antonescu cu Tăriceanu. Candidat la prezidenţiale ori premier"
de O.P.    |    18 Feb 2014   •   06:06

Senatorul PNL Sorin Ilieşiu susţine schimbarea din funcţia de preşedinte al PNL a lui Crin Antonescu, susţinându-l pentru această poziţie pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care să fie candidat la prezidenţiale sau candidat pentru funcţia de premier din partea USL.

Ilieşiu a declarat pentru MEDIAFAX că a făcut propunerea înlocurii lui Antonescu cu Tăriceanu în şedinţa de grup a senatorilor PNL, însă nu a discutat anterior cu fostul premier.

"Motivul esenţial este faptul că de peste o săptămână România se află în criză politică datorată lipsei de dorinţă pentru un dialog constructiv şi cred că este momentul ca acest blocaj politic să se termine şi să intrăm în normal. (...) Ceea ce am propus eu este ca USL să funcţioneze în continuare aşa cum a funcţionat până acum, inclusiv la alegerile europarlamentare, inclusiv la alegerile prezidenţiale, când PNL poate să aibă candidatul pentru preşedinţia României sau candidatul pentru viitorul prim-ministru, în persoana domnului Tăriceanu", a susţinut Ilieşiu.

Senatorul PNL a precizat că i se pare "totalmente greşită" ideea ca PNL să iasă din USL.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close