Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu a ieşit din sală şi s-a retras în biroul secretarului Camerei. Acesta a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor

Traian Băsescu a ieşit din sală şi s-a retras în biroul secretarului Camerei. Acesta a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor

Traian Băsescu a ieşit din sală şi s-a retras în biroul secretarului Camerei. Acesta a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor
17 Oct 2012   •   19:09

Preşedintele Traian Băsescu a refuzat să răspundă, pe holurile Palatului Parlamentului, la întrebările jurnaliştilor despre afirmaţiile premierului Victor Ponta privind reprezentarea la Consiliul European şi încălcarea Constituţiei prin venirea sa la reuniunea popularilor europeni, scrie Mediafax.
   
Şeful statului a ieşit din sala unde se desfăşoară lucrările Congresului PPE şi s-a retras pentru 15-20 de minute în biroul lui Gheorghe Barbu, secretarul general al Camerei, la întoarcere fiind abordat de jurnalişti.
   
El nu a răspuns la niciuna dintre întrebările adresate de jurnalişti privind afirmaţia lui Ponta şi a altor lideri USL cu privire la încălcarea Constituţiei prin participarea sa la lucrările PPE.
   
Băsescu a fost întrebat şi dacă premierul Ponta a încercat să îl contacteze în legătură cu deplasarea la Consiliul European şi dacă şeful statului este dispus să îl mandateze să meargă la reuniunea din noiembrie a Consiliului European, însă a preferat să tacă.
   
Premierul Victor Ponta a declarat că va încerca să discute cu preşedintele Traian Băsescu despre nivelul nivelul de reprezentare a României la următoarea reuniune CE, din noiembrie, problemă pe care o consideră una foarte delicată, şi a arătat că relaţia sa cu şeful statului este în continuare glacială.
  
   

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close