Antena 3 CNN Politică Ultima dorinţă a lui Ion Diaconescu, îndeplinită: Trupul politicianului va fi depus la sediul PNŢCD

Ultima dorinţă a lui Ion Diaconescu, îndeplinită: Trupul politicianului va fi depus la sediul PNŢCD

Ultima dorinţă a lui Ion Diaconescu, îndeplinită: Trupul politicianului va fi depus la sediul PNŢCD
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Oct 2011   •   09:05
Ion Diaconescu s-a stins din viaţă aseară, la vârsta de 94 de ani, după o lungă perioadă în care s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. Trupul lui Ion Diaconescu va fi dus la sediul partidului pe care l-a condus, în jurul cu orei 10.00.

O carte de condoleanţe va fi disponibilă pentru cei care doresc să îşi exprime sentimentele cu acest prilej, informează PNŢCD într-un comunicat de presă.

Slujba religioasă va avea loc joi, în jurul orei 14.00 la Biserica Sf. Spiridon, iar înmormântarea la Cimitirul Bellu.

Trupul lui Ion Diaconescu a rămas, peste noapte, la locuinţa sa din Capitală. Vestea morţii sale a fost primită cu tristeţe atât de rude, cât şi de foştii adversari politici.

În ultimul mesaj adresat ţărăniştilor, Ion Diaconescu le vorbea membrilor partidului despre cum poate PNŢCD să iasă din impasul în care se află în acest moment.

Cu puţin timp înainte de a muri, Ion Diaconescu a cerut ca sicriul cu trupul său să nu fie depus la Camera Deputaţilor, al cărei preşedinte a fost între 1996 şi 2000, ci la sediul partidului, din Piaţa Rosetti. Astăzi, rudele şi apropiaţii îi vor respecta ultima dorinţă.

 

×
Subiecte în articol: Camera Deputatilor deces
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close