Antena 3 CNN Politică Vasile Blaga, despre Ponta: Aşa e când laşi copiii să conducă ţara

Vasile Blaga, despre Ponta: Aşa e când laşi copiii să conducă ţara

Vasile Blaga, despre Ponta: Aşa e când laşi copiii să conducă ţara
Sursa foto: Foto: Mediafax
de S.T.    |    02 Iul 2012   •   19:33

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referindu-se la propunerea premierului Victor Ponta ca atât el, cât şi preşedintele ţării să demisioneze pentru a fi alegeri anticipate parlamentare şi prezidenţiale, că "aşa este când laşi copiii să conducă ţara".

"Aşa este când laşi copiii să conducă ţara. Până la urmă, domnul Ponta aruncă încă o petardă, în încercarea evidentă de a ascunde gunoiul sub preş şi a nu răspunde de furt, de plagiat", a afirmat liderul PDL.

Vasile Blaga a precizat că Ponta încearcă să acopere faptul că nu a făcut absolut nimic pentru economia românească în două luni, scrie Mediafax. 

"Până la urmă trebuie să acopere şi faptul că nu a făcut absolut nimic pentru economia românească de două luni. Să spună o singură măsură pe care a luat-o pentru bunul mers al economiei româneşti", a afirmat Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a anunţat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3, că propune ca atât el, cât şi preşedintele Traian Băsescu să demisioneze pentru a declanşa alegeri parlamentare şi prezidenţiale anticipate.

Liderul PSD a asigurat că în momentul în care preşedintele Băsescu demisionează, şi Guvernul USL va demisiona. Luni, după şedinţa de guvern, Victor Ponta a declarat că propunerea lui a fost una cât se poate de serioasă.

×
Subiecte în articol: vasile blaga Victor Ponta demisie
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close