Antena 3 CNN Politică Victor Ponta dă înapoi în fața lui Liviu Dragnea: ”El a spus că mă dorește. Acum, nu e nicio supărare”

Victor Ponta dă înapoi în fața lui Liviu Dragnea: ”El a spus că mă dorește. Acum, nu e nicio supărare”

Victor Ponta dă înapoi în fața lui Liviu Dragnea: ”El a spus că mă dorește. Acum, nu e nicio supărare”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Iun 2016   •   13:48

Victor Ponta a declarat, marți, la Palatul Parlamentului, că va candida la șefia Camerei Deputaților doar dacă are susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea.

Ponta a precizat că nu dorește să supere pe nimeni din partid cu intenția sa de a ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților, arătând că își retrage intenția dacă nu va obține acordul lui Dragnea.

”Dacă domnul Dragnea mă susține, candidez la Cameră. Dacă nu mă susține, nu candidez că nu vreau să ne certăm. Pune domnia sa pe cine crede că e mai bun decât mine. Nu mă susține, nu candidez”, a spus Victor Ponta, înainte de ședința PSD.

Întrebat de jurnaliști dacă s-a autopropus pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, Victor Ponta a răspuns că, în urmă cu o lună de zile, Liviu Dragnea declara că îl ”dorește”. ”Acum, dacă nu mă mai dorește, nu e nicio supărare”, a spus Victor Ponta, arătând că se pune la dispoziția partidului și că se implică atât cât îi cer colegii lui să o facă.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close