Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Fac un apel la PNL de a salva USL

Victor Ponta: Fac un apel la PNL de a salva USL

Victor Ponta: Fac un apel la PNL de a salva USL
de M.C.    |    25 Feb 2014   •   17:43
Victor Ponta a susţinut marţi o conferinţă de presă, în care a făcut un apel pentru salvarea USL. Premierul a spus că PSD nu va revendica funcţiile PNL şi că îşi doreşte să colaboreze cu Klaus Iohannis.

Iată principalele declaraţii ale premierului:

- Fac un apel la PNL de a salva USL, de a continua să guvernăm împreună şi să aducem la îndeplinire proiectele fundamentale pentru care am fost investiţi cu votul cetăţenilor.
 
- Obiectivele USL au fost foarte clare, mi le asum şi sunt convins că toţi colegii liberali şi le asumă în continuare.
 
- Cred că o decizie de desfiinţare a USL ar fi o decizie greştită, după aceşti ani în care am luptat împreună în opoziţie, am guvernat bine şi există o contribuţie fundamentală a miniştrilor liberali, ai parlamentarilor liberali.
 
- Avem multe obiective în faţă, Traian Băsescu şi regimul său există încă, este esenţial să ducem obiectivele fundamentale la bun-sfârşit.

- Apelul meu conţine şi disponibilitatea totală de a continua dialogul cu PNL. Orice se va decide astăzi, mâna mea rămâne întinsă către liberali. 
 
- Până în ultimul moment voi fi deschis dialogului, vreau să precizez că da, vreau să numesc în funcţie pe toţi cei care sunt propuşi de PNL, îmi doresc să lucrez cu domnul Iohannis, nu vom revendica nicio funcţie a PNL pentru PSD.
 
- Daniel Constantin a renunţat la solicitarea de a fi vice-premier.
 
- Sper ca acest apel să fie bine înţeles şi să găsim soluţiile cele mai bune.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USL PNL Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close