Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: "Vreau să cred că scopul instalării acestui Guvern nu este acela de a da ultimele resurse"

Victor Ponta: "Vreau să cred că scopul instalării acestui Guvern nu este acela de a da ultimele resurse"

Victor Ponta: "Vreau să cred că scopul instalării acestui Guvern nu este acela de a da ultimele resurse"
Sursa foto: foto: Intact.ro
14 Mar 2012   •   12:57

În conferinţa de presă, preşedintele PSD a ţinut să precizeze că agricultura şi energia sunt principalele surse cu potenţial din România. 

Acesta a afirmat că Hidroelectrica este cea mai valoroasă sursă de energie pe care o mai deţine statul român. Dar se doreşte privatizarea forţată a acesteia, iar acest lucru va afecta independenţa energiei României şi preţul energiei. 

"Acum 2 ani s-a promis management nepolitic la aceste companii, dar şi în ziua de azi ele produc bani doar pentru diferite partide, deoarece managementul a rămas unul politic."

"Guvernul are datoria să oprească contractele preferenţiale de energie. Orice decizie privind aceste contracte va trebui luată după consultarea cu noua putere. "
 
"Vreau să cred că scopul instalării acestui Guvern nu este acela de a da ultimele resurse", sunt doar câteva declaraţii făcute de preşedintele PSD.

Ponta a declarat pentru Hotnews că USL este dispus să discute cu membrii Coaliţiei priorităţile legislative.

Ponta: USL nu va renunţa la protest până când Roberta Anastase nu va fi înlocuită de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Crin Antonescu pentru Gândul: Un dialog între Opoziţie şi Putere nu va avea loc cu domnul Ungureanu. Puterea în acest stat este reprezentată de Traian Băsescu şi dacă ar avea loc un dialog, cu siguranţă ar fi cu reprezentantul Puterii, nu cu un slujbaş al Preşedintelui.




×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close