Antena 3 CNN Actualitate 100 de minute: Traian Băsescu neagă povestea documentelor secrete uitate într-un studio de televiziune."E o copilărie, măi copii!"

100 de minute: Traian Băsescu neagă povestea documentelor secrete uitate într-un studio de televiziune."E o copilărie, măi copii!"

100 de minute: Traian Băsescu neagă povestea documentelor secrete uitate într-un studio de televiziune."E o copilărie, măi copii!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2014   •   17:50

Alessandra Stoicescu a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", reacţia lui Traian Băsescu, miercuri, după declaraţia de presă de la Cotroceni, când a fost întrebat de jurnalişti în legătură cu dosarul cu documente secrete, uitat în studioul unei televiziuni.

"E o copilărie, măi copii! Eu nu am cum să uit...nici fesul nu mi-l pot uita undeva. Pentru că întotdeauna după mine rămâne un ofiţer care se uită dacă nu mi-a căzut ceva din buzunar. Nu am lăsat nicio foaie nicăieri", le-a răspuns Băsescu jurnaliştilor.

Informaţia potrivit căreia preşedintele şi-a uitat documentele pe baza cărora l-a acuzat pe Victor Ponta că ar fi fost ofiţer acoperit SIE şi în care se aflau, potrivit propriilor spuse, şi acte secrete, a fost dezvăluită chiar de moderatorul emisiunii în care a fost invitat, Rareş Bogdan.

"Preşedintele şi-a uitat în studioul Realitatea file din dosarul roşu în care a adus documentele pe care le-aţi văzut în direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, şi i le-a dat. Traian Băsescu mi-a mai spus după emisiune că se simte uşurat", a spus Rareş Bogdan.

"Singurul loc unde nu mai rămâne nimic după ce trece Traian Băsescu e în pahar. În rest, nu am alte garanţii de securitate. Avem momentul din timpul emisiunii în care el însuşi a spus că are şi înmânează cuiva neautorizat documente secrete. (...) Băsescu Traian şi-a încălcat obligaţiile din certificatul ORNIS", a afirmat Adrian Ursu, invitat la "100 de minute".

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close