Antena 3 CNN Actualitate 5 persoane SPULBERATE de o maşină scăpată de sub control. Vezi imaginile ŞOCANTE de la locul accidentului

5 persoane SPULBERATE de o maşină scăpată de sub control. Vezi imaginile ŞOCANTE de la locul accidentului

5 persoane SPULBERATE de o maşină scăpată de sub control. Vezi imaginile ŞOCANTE de la locul accidentului
Sursa foto: foto: antena3.ro
06 Mar 2012   •   17:25

Cinci persoane care se aflau într-o staţie de tramvai din Craiova au fost spulberate de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul direcţiei. Acesta a abandonat autoturismul şi a fugit.

Agentul Amelia Cãprãrin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, a declarat că şoferul din Craiova, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Anglia, circula pe strada Pelendava, în timp ce a pierdut controlul volanului şi a trecut peste refugiul staţiei de tramvai, lovind 5 persoane aflate pe acesta.

După ce i-a lovit pe cei 5, autoturismul a lovit şi un Volkswagen Jetta, care se afla oprit la semafor pe celălalt sens de mers.

Cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Slatina pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Medicii susţin că una dintre victime are piciorul rupt, iar celalalte patru persoane prezintă excoriaţii la mâini şi picioare, însă sunt în afara oricărui pericol.

Şoferul autoturismului, care iniţial a fugit de la locul accidentului, s-a prezentat după numai 30 de minute şi şi-a mărturisit vina, spunând că a plecat de la locul accidentului de frica trecătorilor care l-ar fi linşat.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. 



×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close