Antena 3 CNN Actualitate A câştigat mii de bătălii pe tabla de şah, acum are nevoie de ajutor pentru a câştiga lupta cu boala

A câştigat mii de bătălii pe tabla de şah, acum are nevoie de ajutor pentru a câştiga lupta cu boala

A câştigat mii de bătălii pe tabla de şah, acum are nevoie de ajutor pentru a câştiga lupta cu boala
Sursa foto: Foto: www.gabrielaolarasu.com
04 Sep 2012   •   10:38

La numai 49 de ani, şahista Gabriela Olăraşu, mare maestră internaţională, se zbate să învingă boala de pe patul de spital, la Timişoara. Marea sportivă a României are acum nevoie de ajutorul nostru.

Multipla campioană naţională de şah Gabriela Olăraşu a suferit un infarct miocardic şi apoi a stat în comă mai multe săptămâni. În prezent, dă semne că îşi poate reveni. Tratamentul de care are nevoie fosta campioană este costisitor.

Cei care doresc să o ajute pe Gabriela Olăraşu pot face donaţii în conturile următoare:

Cont RON: RO09BRDE360SV51235933600

Cont EURO:RO51BRDE360SV51236063600

Pentru informaţii despre starea ei de sănătate, puteţi lua legătura cu familia sportivei sau vizita site-ul www.gabrielaolarasu.com

Înainte de a se îmbolnăvi, Gabriela Olăraşu se pregătea să înfiinţeze o şcoală de şah pentru copii.



Impresionată de drama multiplei campioane la şah, Gabriela Olăraşu, Florica Lavric, campioană olimpică la canotaj, a decis să o ajute şi a direcţionat 10.000 în contul deschis pentru Gabriela.

Banii provin din campania "Ciutacu şi Badea la budigăi".

"Florica Lavric a fost impresionată de reportajul difuzat de Antena 3 cu drama prin care trece Gabriela Olaraşu şi ne-a mandatat ca din banii strânşi pentru domnia sa în campania noastră să donam în numele Floricăi Lavric suma de 10.000 RON. Este un gest impresionant şi care arată într-adevăr solidaritatea", a declarat Victor Ciutacu redactor-şef Jurnalul Naţional.

×
Subiecte în articol: coma tratament
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close