x close

Fii alături de noi!

Nae Lăzărescu a murit. "În comedie trebuie să ai luciditate şi har. Asta avea Nae"

de A.M.P   •   19 Dec 2013   •   09:30
Nae Lăzărescu a murit. "În comedie trebuie să ai luciditate şi har. Asta avea Nae" 482
Actorul Nae Lăzărescu a murit în această dimineaţă. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

Informaţia conform căreia Nae Lăzărescu a murit a fost confirmată de un reprezentant al Teatrului Constantin Tănase, scrie b365.ro.

Partenerul de scenă şi de ecran al lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, a declarat că Nae Lăzărescu a decedat în urma unei boli îndelungate şi cu un parcurs sinuos, cu reveniri şi căderi.

"Se pare că acest 2013 este până la urmă un an rău. Dispar foarte mulţi colegi de-ai noştri. Îmi pare foarte rău pentru că relaţia mea cu Nae a fost una de drag reciproc. Am participat la foarte multe spectacole împreună", a declarat actorul Eugen Cristea la Antena 3.

Alexandru Arşinel: Nae Lăzărescu a fost un adevărat stâlp al teatrului de revistă

Eugen Cristea a subliniat că a admirat întotdeauna profesionalismul lui Nae Lăzărescu, talentul său ca scriitor şi ca interpret şi nu în ultimul rând, l-a admirat pe omul Nae Lăzărescu.


Actorul Florin Piersic a povestit, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că a aflat încă de noaptea trecută că Nae Lăzărescu nu se simte prea bine, de la un prieten foarte bun al acestuia, care a fost prezent la piesa "Străini în Noapte", jucată la Salina din Târgu Ocna.

"Am un nod în gât pentru că nimic se pare nu e întâmplător. Am o tristeţe nemaipomenită. Pentru Nae dau o jumătate din inima mea", a spus Florin Piersic la Antena 3.


"Era un artist comic de foarte mare seriozitate şi cu foarte multă inspiraţie, ceea ce e foarte rar. Comicul la noi a început să se vulgarizeze. El scria texte minunate. (...) În comedie trebuie să ai luciditate şi har, asta avea Nae", a arătat actorul Dorel Vişan, într-o intervenţie la Antena 3.


Actorul arăta, într-un interviu, că a făcut stand-up comedy de când s-a născut şi că a vrut neapărat să lucreze la Teatrul "Constantin Tănase".
   
Nae Lăzărescu s-a născut pe 8 septembrie 1941, fiind cunoscut în special pentru scenetele de comedie pe care le-a realizat de-a lungul timpului alături de partenerul său de scenă, Vasile Muraru.
   
A jucat şi în filme, printre care "Grăbeşte-te încet", "Şantaj", "Baloane de curcubeu", "Căsătorie cu repetiţie" şi "Viraj periculos". De asemenea, în animaţia "Maşini", i-a dat voce personajului Clang.

Trupul lui Nae Lăzărescu va fi depus mâine după-amiază la Teatrul "Constantin Tănase", iar sâmbătă actorul va fi înmormântat la Focşani.

poza

Actualitate

Sinteza Zilei. Dezvăluire făcută de Mircea Badea. Ce legătură are cu fosta soție a lui Dan Condrea

Mircea Badea a dezvăluit la ”Sinteza Zilei” că între el și Laura Georgescu există o legătură știută de foarte puțină lume. Cei doi au fost colegi de liceu, a descoperit Mircea...

26 Iun 2016  •  23:33

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Gina Pistol, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Frumoasa Gina Pistol a renunţat la tocuri şi la confort pentru o expediţie la care visa de ani buni: un pelerinaj pe El Camino, un drum de aproape 1.000 km, pe care l-a străbătut pe jos şi care i-a pus la...

26 Iun 2016  •  23:10

sati