Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii de malpraxis la Spitalul din Rădăuţi. Un bărbat a murit după ce i s-au făcut două injecţii cu antibiotic

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul din Rădăuţi. Un bărbat a murit după ce i s-au făcut două injecţii cu antibiotic

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul din Rădăuţi. Un bărbat a murit după ce i s-au făcut două injecţii cu antibiotic
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mar 2015   •   08:23

O femeie din judeţul Suceava acuză medicii de la Spitalul din Rădăuţi că i-au ucis soţul. Bărbatul a ajuns acolo cu o banală răceală şi a murit după ce i-ar fi fost făcute două injecţii cu antibiotic, fără să fie testat înainte. Medicii spun că nu se pune problema de malpraxis.

Totuşi, în certificatul de constatare scrie negru pe alb că o reacţie la tratamentul injectat a dus la moartea pacientului.

Rudele bărbatului spun că injecţiile făcute de medicii de la spitalul Municipal Rădăuţi l-au ucis pe bărbatul de 47 de ani. Mai ales ca pe certificatul de constatare scrie că o reacţie postadmininstrare tratament injectabil i-a provocat moartea.

Cu toate astea, medicii nu se considera vinovaţi de moartea bărbatului.

Bărbatul a ajuns la spital pe 8 martie, pentru ca se simţea rău.

A revenit la medic pe 9 martie, atunci când medicii i-au făcut o injectie cu antibiotic, fără să fie testat înainte.

Pentru ca starea lui nu se îmbunătăţea, medicii i-au mai făcut o a doua injecţie barbatului, de aceasta data, intravenos, după care a fost transportat cu ambulanţa la un alt spital.

Familia barbatului a depus o plângere la Colegiul Medicilor şi la Spitalul Municipal din Rădăuţi iar poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

×
Subiecte în articol: Suceava malpraxis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close