Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii grave tronează asupra unui preot ortodox. Fetele din sat spun că le-ar fi abuzat sexual atunci când mergeau la spovedanie

Acuzaţii grave tronează asupra unui preot ortodox. Fetele din sat spun că le-ar fi abuzat sexual atunci când mergeau la spovedanie

Acuzaţii grave tronează asupra unui preot ortodox. Fetele din sat spun că le-ar fi abuzat sexual atunci când mergeau la spovedanie
de O.P.    |    14 Iul 2014   •   05:56

Preotul unei comune din judeţul Iaşi este acuzat de enoriaşi că ar fi încercat să profite de fetele din sat. Oamenii spun că preotul le-ar fi întrebat pe tinere lucruri mult prea intime în timpul spovedaniei. Satenii au rabufnit si s-au strans in fata bisericii sa ii ceara preotului socoteala.  Surpriză, insa: parintele a intrat in concendiu si nu a mai venit sa tina slujba de duminică.

Problemele au inceput cand mai multe adolescente nu au mai vrut sa mearga la slujba, povestind parintilor ca preotul le-a pus intrebari indecente la spovedanie si le-ar fi atins in zona sanilor.

Oamenii s-au strâns în faţa bisericii sa ceara socoteala dar, dupa 2 ore de asteptare, au aflat ca parohul a intrat in concediu. Supăraţi, enoriasii l-au luat la intrebari preotul trimis ca inlocuitor, pentru slujba de duminica.

Superiorii preotului nu au apucat sa il intrebe daca acuzatiile sunt adevarate si sunt nevoiti sa il astepte sa se intoarca din concendiu.

Satenii spun ca fetele lor sunt traumatizate de cele petrecute si ca nu vor da inapoi pana ce preotul nu va fi tras la raspundere.

×
Subiecte în articol: preot
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close