Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: Băsescu, din "preşedinte jucător" în "jucătorul care nu mai respectă regulile Constituţiei"

Adrian Năstase: Băsescu, din "preşedinte jucător" în "jucătorul care nu mai respectă regulile Constituţiei"

Adrian Năstase: Băsescu, din "preşedinte jucător" în "jucătorul care nu mai respectă regulile Constituţiei"
05 Apr 2014   •   22:03

Băsescu încearcă să dovedească celor care încă îi sunt adepţi că va avea un viitor politic, a afirmat Adrian Năstase, comentând astfel declaraţia preşedintelui potrivit căreia ar accepta să fie "premier cu un contract de un an, ca să pună ţara pe şine".

"Nu mi-a fost clar dacă această ofertă era valabilă doar pentru România. Mai sunt şi alte ţări care au probleme. În opinia mea, el încearcă să dovedească celor care încă îi sunt adepţi că va avea un viitor politic. Anunţul său face din jocul de poker. Înţeleg că Băsescu vrea să pună ţara pe şine. Important este să nu mai treacă trenul pe acolo", a declarat Adrian Năstase la Antena 3.

Năstase critică rolul preşedintelui Traian Băsescu în conflictul politic existent în România şi îl acuză că, dintr-un "preşedinte jucător" a ajuns doar un "jucător care nu mai respectă regulile Constituţiei".

"Traian Băsescu trebuia să fie, conform Constituţiei, un preşedinte arbitru. A ales să fie un preşedinte "jucător". Acum este doar jucător. Şi un jucător care nu mai respectă regulile Constituţiei. El se poziţionează acum ca şef al Opoziţiei", a mai declarat Adrian Năstase.

Citeşte şi:

Adrian Năstase, despre celebrarea a 10 ani de la aderarea la NATO: "Mă deranjează că unii încearcă să modifice trecutul pentru a justifica prezentul"

Adrian Năstase: Crin Antonescu a fost complice la "lacrimile" lui Traian Băsescu

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close