x close

Fii alături de noi!

Aliodor Manolea: Există o cale să scăpăm de această suferinţă, şi anume VOTUL

de A.M.P   •   27 Iul 2012   •   23:45 Comenteaza
Aliodor Manolea: Există o cale să scăpăm de această suferinţă, şi anume VOTUL 482
Foto: Antena 3
Aliodor Manolea, psihoterapeutul care a stat în spatele lui Traian Băsescu în campania electorală dramatică din 2009 şi la referendumul din 2007, a declarat în cadrul ediţiei de vineri a emisiunii Vorbe grele de la Antena 3 că va merge la vot şi va vota pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu pentru că există o cale să scăpăm de această suferinţă iar aceasta este VOTUL, exemplificând cum s-a umplut paharul.

"Voi vota la referendum pentru că mă ghidez pe patru principii universale: există suferinţă, suferinţa are un început, suferinţa are un sfârşit şi există o cale să scăpăm de această suferinţă, şi anume VOTUL", a declarat Aliodor Manolea.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă nu cumva se teme de această situaţie în care se află, de a dezvălui o latură a preşedintelui Băsescu deloc plăcută, şi în contextul paranoiei generale declanşate de stenogramele convorbirilor telefonice, Manolea a mărturisit că nu are de ce să îi fie frică, mai ales pentru că "deja" a mai trecut "printr-o frică", când a descoperit că a fost la un pas de moarte după ce i s-a umblat la maşina personală.

"La un moment dat mi s-au luat 4 prezoane din 5 de la roata din spate stânga. Când am vrut să schimb cauciucurile de iarnă cu cele de vară, (...) lucratorul de la vulcanizare m-a chemat livid la faţă şi mi-a spus că nu am prezoane. A spus: Domnule, ăsta nu este hoţ! Cel care a făcut-o a făcut-o în cunoştiinta de cauză pentru că este la roată stanga spate, în aşa fel încât la curbă, în viteză, să poată să sară, să se răstoarne maşina şi să te ducă şi în contrasens şi pe contrasens", a subliniat Aliodor Manolea.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3

Citeşte şi:

Dezvăluiri uluitoare: "Traian Băsescu este interesat doar de PUTERE", "Maria Băsescu, îngrijorată de gesturile lascive ale Elenei Udrea"

Aliodor Manolea, despre motivul pentru care Geoană s-a încurcat în timpul confruntării finale cu Băsescu

Aliodor Manolea: Băsescu nu a spus "vă iubesc" până nu ne-am folosit de teama lui că nu va mai avea privilegiile de preşedinte

Aliodor Manolea: Colaborarea cu Băsescu s-a încheiat din cauza Elenei Udrea. I-am cerut să nu îşi lege numele de ea MAI ALES în relaţiile publice

Vedere de la ţară - Ţaga, satul camembertului

Vedere de la ţară - Ţaga, satul camembertului

Peste deal de locul în care Delta Transilvaniei a luat în stăpânire podişul de la Sic dai peste o altă aşezare al cărei nume sună ca o strigătură ciobănească: Ţaga! Şi mai dai peste ceva: un indicator rutier prin care un oficial s-a gândit să impună o limită de viteză neobişnuită.

poza

High Tech

O nouă lovitură dată de hackeri. Datele personale ale 15 milioane de oameni au fost furate

Datele personale ale 15 milioane de clienţi T-Mobile au fost furate de hacker, după ce aceştia au trecut de securitatea companiei Experian.Potrivit oficialilor companiei nu au fost furate date privind cărţile de...

04 Oct 2015  •  09:50

poza

Show

Nicoleta Nucă, dezvăluiri incredibile! Cum arată bărbatul ideal pentru frumoasa artistă?

Nicoleta Nucă a intrat în topul artiştilor de succes din România, de când a concurat la "X Factor". De atunci are din ce în ce mai mulţi fani şi nu duce lipsă deloc de admiratori.Dacă până acum s-a ferit de...

04 Oct 2015  •  17:57

sati