Antena 3 CNN Actualitate Alte matrapazlâcuri ale lui Mircea Băsescu - Afacerea "Techirghiol"

Alte matrapazlâcuri ale lui Mircea Băsescu - Afacerea "Techirghiol"

Alte matrapazlâcuri ale lui Mircea Băsescu - Afacerea "Techirghiol"
de M.C.    |    15 Iul 2014   •   20:02

Radu Tudor a adresat, marţi, în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", o serie de întrebări legate de Silviu Vasilică Rusu, un om de afaceri care a ajuns directorul Sanatoriului Balnear Techirghiol, folosindu-se de influenţa lui Mircea Băsescu. 

"Întrebarea numărul unu în această poveste care a umplut de greaţă judeţul Constanţa, este ce caută un cârciumar la conducerea unui sanatoriu de tradiţie, numit la intervenţia lui Mircea Băsescu. Doi, este o incompatibilitate să fii numit la conducerea unei instituţii care are o datorie la tine? Trei - nea' Vasilică ăsta şi-a semnat singur restituirea banilor către propria firmă? A cedat acţiunile soţiei, dar banii rămân în familie. Patru - cumva vreun ban din aceştia au ajuns şi la Mircea Băsescu? Cinci - Mircea Băsescu a plătit restaurantul managerului Vasilică atunci când s-a făcut botezul?" a întrebat Radu Tudor.

Silviu Vasilică Rusu este şi astăzi la conducerea Sanatoriului, iar întrebările de mai sus, puse şi cu alte ocazii, tot nu au primit răspuns.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close