Antena 3 CNN Actualitate Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni

Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni

Antonescu, despre eliberarea lui Năstase: Decizia trebuia luată mai repede, fără atâtea contorsiuni
de S.T.    |    18 Mar 2013   •   18:17

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, că se bucură de eliberarea fostului premier Adrian Năstase, iar decizia ar fi trebuit luată mai repede şi "fără atâtea contorsiuni".

"Aşa cum erau prezentate lucrurile, probabil că această decizie ar fi trebuit luată mai repede şi fără atâtea contorsiuni. În orice caz, mă bucur pentru Adrian Năstase, mă bucur pentru familia lui şi sper ca Adrian Năstase, după această experienţă complicată, traumatizantă, să aibă forţa de a reveni ca persoană publică. Este un om cu foarte multă experienţă, cu multe competenţe, un om care mai are ceva de spus în societatea românească", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a fost întrebat dacă ar fi un deficit de imagine sau dimpotrivă o revenire a lui Năstase la vârful PSD.
   
"Nu asta este important, cred că problema pusă corect este în felul următor: când am făcut USL, Adrian Năstase era în PSD, se afla pe o poziţie importantă în PSD, am făcut împreună şi cu Adrian Năstase PSD-ul. Între timp, domnia sa a avut un proces, a avut o condamnare, şi-a ispăşit această condamnare. Dacă doreşte să revină în activitatea politică, din punctul meu de vedere, nu este niciun fel de impediment", a mai spus preşedintele Senatului.
   
Fostul premier Adrian Năstase, pentru care a instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, fiind aşteptat la ieşire de fiul său cel mare, Andrei, şi de alţi apropiaţi.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close