Antena 3 CNN Actualitate Ponta, la mitingul USL de la Iaşi: Vara asta se poartă tricolorul! Aproximativ 15.000 de oameni scandează "Jos Băsescu"

Ponta, la mitingul USL de la Iaşi: Vara asta se poartă tricolorul! Aproximativ 15.000 de oameni scandează "Jos Băsescu"

Ponta, la mitingul USL de la Iaşi: Vara asta se poartă tricolorul! Aproximativ 15.000 de oameni scandează "Jos Băsescu"
Sursa foto: Foto: Antena 3
22 Iul 2012   •   11:18
UPDATE 11.45 - Premierul Victor Ponta le-a spus, duminică, participanţilor la mitingul USL de la Iaşi, că este mândru să se bată cu Traian Băsescu pentru poporul român şi să fie de partea acestuia.

Victor Ponta a mai spus că Traian Băsescu trebuie să ajungă în faţa legii şi să plătească pentru ceea ce a furat poporului român.
   
"Am venit astăzi aici să vă spun cu inima deschisă că eu voi vota DA la referendum şi să vă spun că am încredere că poporul român, în majoritatea absolută, va veni să voteze DA la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu. Vreau să ajungă în faţa legii şi să plătească pentru ce a furat poporului român", a afirmat Ponta.
 
Ponta a adăugat, la mitingul de la Iaşi, că vara aceasta nu se poartă alb, culoarea de campanie a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, ci se poartă tricolorul.



UPDATE 14.40 - Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a declarat, duminică, la mitingul USL de la Iaşi că Traian Băsescu "s-a folosit în mod ruşinos şi în interesul personal de sentimentele românilor de peste Prut", spunând că aceştia merită "un viitor european alături de România"

Aproximativ 15.000 de persoane participă, duminică dimineaţă, la mitingul USL din Piaţa Unirii din Iaşi  pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu, la care sunt prezenţi preşedintele interimar Crin Antonescu, premierul Victor Ponta şi lideri USL, informează Mediafax.
   
Prezenţi la miting sunt şi liderii PNL Varujan Vosganian, Relu Fenechiu, Cristian Adomniţiei, şi liderul PC, Daniel Constantin.
   
Oamenii, care au venit cu autocare din mai multe judeţe ale Moldovei, scandează "Jos Băsescu" şi au pancarte cu mesaje precum "Trimitem dictatorul cu vaporul", "A minţit, demite-l", "Da la referendum".
   
Primul care s-a adresat oamenilor a fost primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.
   
În deschiderea mitingului a avut loc un concert susţinut de trupa Vank.
   
Sâmbătă, la Iaşi, în Piaţa Palatului Culturii, a avut loc un miting al PDL, la care au participat peste 10.000 de persoane. La acţiunea PDL au fost prezenţi preşedintele suspendat, Traian Băsescu, care a venit împreună cu soţia sa, liderii democrat-liberali şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.
     

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close