Antena 3 CNN Actualitate Aproximativ 8.000 de persoane participă la mitingul USL de la Oradea: "DA la referendum"

Aproximativ 8.000 de persoane participă la mitingul USL de la Oradea: "DA la referendum"

Aproximativ 8.000 de persoane participă la mitingul USL de la Oradea: "DA la referendum"
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2012   •   19:54
UPDATE 20.05 - Premierul Victor Ponta le-a spus, marţi, participanţilor la mitingul USL de la Oradea, că are obligaţia să spună oamenilor ceea ce este de făcut după Băsescu adăugând că, deşi se află la putere de doar două luni şi jumătate, Guvernul Ponta a început să dea oamenilor banii înapoi chiar dacă Traian Băsescu a spus întotdeauna NU.

Ponta i-a îndemnat pe cetăţeni să se prezinte la referendum şi să voteze DA pentru demiterea lui Traian Băsescu.


Aproximativ 8.000 de persoane participă, marţi seară, la un miting organizat de USL la Oradea pentru demiterea lui Traian Băsescu, pe scena amplasată în zonă urcând şi liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu, informează Mediafax.

Cele 8.000 de persoane, potrivit estimărilor jandarmilor, s-au adunat, marţi seară, în parcarea din Piaţa Independenţei din Oradea, pentru a participa la un miting organizat de USL pentru demiterea lui Traian Băsescu.
   
Manifestanţii poartă pancarte cu numele localităţilor şi judeţelor de unde provin, cu mesaje precum "DA la referendum", "A minţit, demite-l", "Dă-l afară pe Băsescu".
   
Pe scena amplasată în parcare au urcat liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, care aşteaptă să ţină discursuri, Antonescu fiind aplaudat de mulţime la urcarea pe scenă.
   
La miting mai participă Relu Fenechiu, Ovidiu Silaghi, Ecaterina Andronescu, Dan Motreanu, iar manifestanţii fluieră în semn de susţinere, fac zgomot cu vuvuzele şi aplaudă când sunt prezentaţi liderii USL.
   

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close