Antena 3 CNN Actualitate Florentina Cîrstea a obţinut eliberarea din arest. Decizia poate fi atacată prin recurs (VIDEO)

Florentina Cîrstea a obţinut eliberarea din arest. Decizia poate fi atacată prin recurs (VIDEO)

Florentina Cîrstea a obţinut eliberarea din arest. Decizia poate fi atacată prin recurs (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Sep 2010   •   20:42

Asistenta Florentina Cîrstea a cerut, luni, instanţei eliberarea din arestul preventiv, pe care a şi obţinut-o. Ea este cercetată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă în cazul tragediei de la Giuleşti.

Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs de către Parchetul General în 24 de ore. Florentina Cîrstea este acuzată de ucidere şi vătămare corporală gravă din culpă. Astăzi, magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 au decis eliberarea provizorie sub control judiciar, după ce apărătorii asistentei au motivat că nu mai există motive ca ea să rămână după gratii.

Dacă va fi cercetată în stare de libertate, Florentina Cîrstea nu are voie să vorbească cu celelalte persoane din dosar, nu are voie să meargă la maternitate sau să părăsească municipiul Bucureşti.

Şase bebeluşi au murit şi cinci au fost grav răniţi în urma incendiului produs în 16 august, în Secţia de Terapie Intensivă prematuri de la Maternitatea Giuleşti. Asistenta Florentina Cîrstea, responsabilă cu salonul în care a avut loc tragedia, a fost găsită singura vinovată în acest caz.

Observator

×
Subiecte în articol: Maternitate Giulesti asistenta
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close