Antena 3 CNN Actualitate Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, reţinută de procurorii DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, reţinută de procurorii DNA

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, reţinută de procurorii DNA
19 Mar 2015   •   19:46
Update ora 20.00: Laura Voicu a fost reţinută de procurorii DNA. Ea este urmărită penal pentru că a atestat ilegal că un bărbat este avocat stagiar în Baroul Bucureşti şi l-a trimis să o reprezinte la DNA, într-un dosar în care fosta vicepreşedintă a Asociaţiei "Tineri Pentru Viitor", Ioana Deaconu, este arestată preventiv.

Ştire iniţială:

Avocata fostei şefe a DIICOT Alina Bica, Laura Voicu, a fost adusă cu mandat la DNA. Laura Voicu a spus că a venit la sediul DNA  pentru a fi audiată într-un dosar în care ar fi vizată.

 


Laura Voicu a fost adusă la DNA de poliţiştii care au pus în executare mandatul, în jurul orei 15.00. Întrebată de jurnalişti în ce dosar a fost citată, ea a răspuns: "Se pare că într-al meu".
   
Voicu o reprezintă pe fosta şefă a DIICOT Alina Bica în ambele dosare în care aceasta a fost trimisă în judecată: cel privind despăgubirea ilegală de la ANRP şi cel disjuns dintr-acesta, în care fostul procuror este suspectat, printre altele, de favorizarea lui Ovidiu Tender, în dosarul RAFO-Carom.

×
Subiecte în articol: Alina Bica
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close