Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care protesta pe stâlpul de la Cotroceni a coborât. A fost audiat la secţia 22 din Capitală

Bărbatul care protesta pe stâlpul de la Cotroceni a coborât. A fost audiat la secţia 22 din Capitală

Bărbatul care protesta pe stâlpul de la Cotroceni a coborât. A fost audiat la secţia 22 din Capitală
Sursa foto: Foto: Antena 3
de N.B.    |    10 Aug 2011   •   09:24
Update 5 - Protestatarul de la Cotroceni a fost dus la Parchet, unde procurorii au cerut ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Update 4 - Bărbatul a fost dus la secţia 22 din Capitală pentru audieri.

Update 3
- Protestatarul a fost convins să coboare de pe stâlpul de iluminat.

Update 2
- Bărbatul care protestează pe un stâlp de lângă Palatul Cotroceni are o armă neletală, un pistol cu proiectile mici din plastic, care nu necesită autorizaţie, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Negociatorii au reuşit să îl convingă pe bărbat să le permită să vină cu o platformă lângă el pentru a-i asculta problemele.
 


Update 1 - Bărbatul a scos o armă şi ameninţă că se va împuşca dacă preşedintele Traian Băsescu nu vine să discute cu el. Conform purtătorului de cuvând al Poliţiei Capitalei, nu se poate verifica dacă este vorba despre o armă adevărată. Mai multe echipaje specializate eu fost trimise la faţa locului.

Un bărbat s-a urcat, miercuri dimineaţă, pe un stâlp de iluminat de lângă palatul Cotroceni şi ameninţă că se sinucide. Bărbatul este legat de stâlp cu sârmă prinsă de gât.
 


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că acesta a afişat o pânză cu mesajul "Nu există drepturile omului în România. Vă rog să îmi daţi dreptul la moarte". El susţine că ar fi fost nedreptăţit într-un proces cu firma la care a lucrat

Echipajele de la ISU şi Poliţia Capitalei sunt la faţa locului şi încearcă să îl convingă să renunţe la protest. O ambulantă şi un echipaj de pompieri sunt, de asemenea, prezente.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a mai apelat la această metodă de protest în urmă cu o lună, când s-a legat de stâlp cu mai multe cabluri în culoarea drapelului naţional, manifestându-şi nemulţumirea faţă de faptul că nu îi sunt respectate drepturile fundamentale.
 
 


×
Subiecte în articol: Palatul Cotroceni sinucigas Politie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close