Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă din Capitală a fost prins de poliţişi

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă din Capitală a fost prins de poliţişi

Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă din Capitală a fost prins de poliţişi
Sursa foto: Foto: watwatworld.com
de S.T.    |    11 Sep 2013   •   23:20
UPDATE 23.20 -  Liderul grupului de presă din care face parte jurnalista care a fost violată în Bucureşti a fost invitata lui Mihai Gâdea, unde a vorbit despre trauma prin care a trecut tânăra sa colegă.

"Este foarte greu de admis ce s-a întâmplat. A fost şoc, după care revoltă, pentru că îţi vine greu să crezi că în România anului 2013, la ora patru după-amiaza, se poate întâmpla aşa ceva" , a spus indignată Cristina Zegheru, CEO Lagardere.



UPDATE 21.30
- Bărbatul suspectat că a agresat sexual o jurnalistă, în centrul Bucureştiului, a fost prins de poliţişti. Informaţia a fost dezvăluită de Radu Tudor, într-o intervenţie telefonică la "Sinteza Zilei".

Premierul Victor Ponta a arătat, la Antena 3, că dacă în urma identificării suspectul se dovedeşte a fi autorul faptei, Poliţia trebuie felicitată pentru operativitate.

Potrivit Agerpres, poliţiştii specialişti din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale au identificat, miercuri seara, în zona bulevardului Magheru, un bărbat care prezenta semnalmente asemănătoare suspectului care a violat o jurnalistă de la un post de radio în zona Lacului Floreasca.
 
Ştire iniţială 14.25
O jurnalistă susţine că a fost violată în centrul Bucureştiului, în plină zi.

Tânăra a depus plângere la Secţia 1 Poliţie şi susţine că a fost abordată de agresor la doar câteva sute de metri de clădirea Guvernului.

Potrivit declaraţiei făcute de ea, individul este unul pe care nu-l cunoştea.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Acesta a ameninţat-o pe tânără cu un cuţit şi a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

În prezent, poliţiştii fac verificări cu privire la acest caz.



×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close