Antena 3 CNN Actualitate Băsescu lansează noi atacuri la adresa senatorului Gabriela Firea: Este şantajistă de profesie

Băsescu lansează noi atacuri la adresa senatorului Gabriela Firea: Este şantajistă de profesie

Băsescu lansează noi atacuri la adresa senatorului Gabriela Firea: Este şantajistă de profesie
15 Apr 2014   •   18:50

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că senatorul PSD Gabriela Firea este "o şantajistă de profesie", recomandându-i premierului Victor Ponta să nu o numească purtător de cuvânt în campania electorală pentru că "poartă ghinion bărbaţilor".
   
"Nu e un atac la o femeie, e un atac la o şantajistă care pretinde să fie respectatată ca senator al României, după ce a făcut bine şcoala turnătorului Felix", a spus Băsescu.
   
El a spus că Firea a lansat minciună legată de faptul că firma care a vândut terenul în Nana este inactivă şi nu putea emite chitanţă.
   
"Doamna senator Firea, altfel o şantajistă de profesie, lansează o altă minciună, că firma ar fi fost inactivă şi nu se putea face chitanţă. Sigur că pentru un şantajist nu e nevoie să ştii prea multă carte, dar pământul şi la Comisie au toate documentele de achizţie, nu s-a vândut pe chitanţă, ci pe baza unui contract de vânzare-cumpărare, nu era nevoie, pentru  că sunt scutite de plata TVA-ului. Deci minciunile senatoarei şantajiste Firea au fost doar de natură să creeze nişte bule de dezinformare", a spus Băsescu.
  
"Înţeleg că Victor Viorel Ponta vrea să o ia purtător de cuvânt. Îi dau un sfat: să nu o ia pentru că poartă ghinion femeia asta bărbaţilor cărora le spune că îi protejează", a mai spus Băsescu.

×
Subiecte în articol: comisia nana Victor Ponta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close