Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Menţinerea lui Dragnea în Guvern este o greşeală

Băsescu: Menţinerea lui Dragnea în Guvern este o greşeală

Băsescu: Menţinerea lui Dragnea în Guvern este o greşeală
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Oct 2013   •   19:13

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că menţinerea lui Liviu Dragnea în Guvern este o greşeală. Preşedintele a mai spus că USL nu mai simte nicio responsabilitate pentru un raport MCV bun, politicul fiind "o frînă în calea evoluţiei României spre Schengen".

"Începând de astăzi avem o respingere a unei solicitări DIICOT, pentru începerea urmăririi penale a ministrului Economiei. Nu fac niciun alt comentariu, pentru că nu e treaba mea să apreciez dacă e îndreptăţită sau nu solicitarea parchetului, dar cred că această blocare a accesului parchetului la un membru al Guvernului este o greşeală, cum cred că o greşeală este şi menţinerea domnului Dragnea în Guvern", a afirmat Traian Băsescu.

"Este evident că este mai important pentru ei să îşi apere oamenii decât să permită ţării să aibă un raport favorabil, este clar că politicul este o frână în calea evoluţiei României şi spre Schengen şi o respectabilitate pe care justiţia noastră o merită, dar care, datorită întâmplărilor din Senat, din Guvern, chiar vom primi aprecieri negative pentru tot ceea ce facem aici, şi e păcat", a adăugat preşedintele Băsescu.

"Bucuroşi le-om duce toate, de e pace, de-i război". Ce spune Băsescu despre o nouă posibilă suspendare

Băsescu: Privatizarea CFR Marfă ar putea să facă obiectul unei achete a DNA


Băsescu: Acordul de coabitare, încălcat de premier. Încep consultarea pe coabitare

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Schengen
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close