Antena 3 CNN Actualitate Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta

Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta

Băsescu promite să demisioneze. Preşedinţia refuză să comenteze. Vezi declaraţiile lui Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Antena3
02 Iul 2012   •   19:11
UPDATE 19:53 - Premierul Ponta a spus miniştrilor că a primit din nou din partea preşedintelui Traian Băsescu scrisoarea prin care şeful statului promite că va demisiona dacă va fi modificată Constituţia, şeful Guvernului spunând că dezvăluie acest lucru pentru a opri "isteria naţională" creată pe această temă.


Este vorba despre aceeaşi scrisoare pe care Victor Ponta a rupt-o în faţa participanţilor la congresul PNL, PSD şi PC din data de 7 aprilie.

În această seară, Traian Băsescu i-a înmânat premieruli Ponta o mapă roşie, în care s-ar fi aflat o posibilă demisie.

Preşedintele Traian Băsescu i-a înmânat lui Victor Ponta un dosar roşu, la finalul ceremoniei de depunere a jurământului de învestitură de către noul ministru al Educaţiei, şeful statului şi premierul purtând apoi o scurtă discuţie.
   
La finalul ceremoniei, preşedintele Băsescu i-a salutat pe preşedinţii Camerelor Parlamentului, Vasile Blaga şi Roberta Anastase, apoi s-a oprit lângă premierul Victor Ponta. Băsescu a primit un dosar roşu de la şefa de protocol de la Cotroceni.
   
Preşedintele a fluturat dosarul de câteva ori, iar apoi i l-a înmânat premierului.
   
Băsescu şi Ponta au avut apoi şi un schimb de replici de aproximativ 30 de secunde.


×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close