Antena 3 CNN Actualitate Băsescu trage sfori chiar şi pentru nunta fiicei sale. Vezi ce a făcut RA-APPS pentru EBA

Băsescu trage sfori chiar şi pentru nunta fiicei sale. Vezi ce a făcut RA-APPS pentru EBA

Băsescu trage sfori chiar şi pentru nunta fiicei sale. Vezi ce a făcut RA-APPS pentru EBA
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Aug 2012   •   18:34

Unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată pe 1 septembrie, la Palatul Snagov, unde în aceeaşi zi va avea loc nunta Elenei Băsescu, după ce RA-APPS a reziliat contractul semnat în urmă cu un an cu omul de afaceri, scrie Mediafax.
   
"Am fost nevoit să accept o reprogramare a nunţii fiului meu, pe care o stabilisem cu un an înainte, pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, din cauza adresei de reziliere a contractului pe care am primit-o de la RA-APPS", a declarat Radu Enache, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, care deţine 14 hoteluri, printre care şi hotelul de cinci stele Continental.
   
Elena Băsescu (EBA), fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, şi Bogdan Ionescu se vor căsători sâmbătă, 1 septembrie, la Palatul Snagov. Aceştia aşteaptă la eveniment  aproximativ 450 de invitaţi.

Radu Enache  închiriase în toamna anului trecut, pentru data de 1 septembrie 2012, o sală cu circa 300 de locuri din Palatul Snagov, unde urma să aibă loc nunta fiului său.
   
Însă acum două luni, Enache a primit de la RA-APPS, administratorul Palatului Snagov, un anunţ de reziliere a contractului, potrivit unei clauze care exista în documentul semnat iniţial.
   
Astfel, afaceristul a fost nevoit să reprogrameze nunta fiului o săptămână mai târziu, în data de 8 septembrie.
   

×
Subiecte în articol: RA-APPS eba
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close