Antena 3 CNN Actualitate Blejnar: Nu am ce să îmi reproşez. Eu am introdus noţiunea de aplicare a legii în ANAF

Blejnar: Nu am ce să îmi reproşez. Eu am introdus noţiunea de aplicare a legii în ANAF

Blejnar: Nu am ce să îmi reproşez. Eu am introdus noţiunea de aplicare a legii în ANAF
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Apr 2012   •   19:09

Şeful ANAF Sorin Blejnar a fost demis din funcţie, marţi, în urma unei discuţii avute cu premierul Ungureanu. Contactat telefonic de Antena 3, Blejnar a declarat că şi-a înaintat demisia din fruntea instituţiei încă de acum două luni, cu precizarea că, în eventualitatea în care ANAF-ul nu va fi capabil să corecteze 1,5% din PIB, demisia va deveni operativă.

"Eu am înaintat demisia la Cabinetul prim-ministrului încă de acum două luni. De atunci am muncit în continuare încă două luni şi la momentul respectiv am spus că, dacă ANAF-ul nu va fi capabil sau în măsură să corecteze 1,5 % din PIB acea demise va trebui să fie operativă" a declarat Sorin Blejnar.

Întrebat dacă regretă ceva din timpul în care a fost la conducerea ANAF, Blejnar a precizat că "fenomenul de evaziune fiscală este complex" şi că nu are ce să îşi reproşeze.

"ANAF-ul e o instituţie importantă. Nu am ce să îmi reproşez. Oricând este loc de mai bine. O instituţie de complexitatea ANAF-ului nu poate fi condusă perfect. Eu am introdus noţiunea de aplicare a legii în ANAF" a conchis acesta.



×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar ANAF Antena 3
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close