Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Nu vor fi consecinţe după atacul lui Băsescu la adresa Budapestei

Bogdan Chirieac: Nu vor fi consecinţe după atacul lui Băsescu la adresa Budapestei

Bogdan Chirieac: Nu vor fi consecinţe după atacul lui Băsescu la adresa Budapestei
12 Aug 2013   •   12:12

Analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, a declarat în ediţia de luni a emisiunii "Se întâmplă în România", că declaraţiile preşedintelui Băsescu de la Harghita nu vor avea nici un fel de consecinţe, asta "datorită prieteniei care îl leagă de Viktor Orban".

"Nu vor fi nici un fel de consecinţe. Asta şi datorită prieteniei care îl leagă pe domnul Băsescu de Viktor Orban, care a cerut încălcând toate legile internaţionale, tuturor etnicilor maghiari din România, să nu se prezinte la referendumul de anul trecut", a declarat analistul Bogdan Chirieac.

"În schimb, Traian Băsescu reuşeşte pe zi ce trece acest atac la adresa USL şi tentativa de recredibilizare a sa posibilă pe fondul absenţei fizice din ţară a liderilor USL. Pur şi simplu nu a avut cine să îi dea replică", a mai declarat analistul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Izvoru Mureşului din Harghita, că 2013 e ultimul an în care politicienii ungari au putut să se plimbe atât de relaxat în România, el avertizând că statul român "îşi va asuma leadership-ul punerii la punct a Budapestei".


×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close