Antena 3 CNN Actualitate Călin Geambaşu, despre moartea Mălinei Olinescu: Mă aşteptam să se sinucidă, fiindcă spunea mereu ca o s-o facă!

Călin Geambaşu, despre moartea Mălinei Olinescu: Mă aşteptam să se sinucidă, fiindcă spunea mereu ca o s-o facă!

Călin Geambaşu, despre moartea Mălinei Olinescu: Mă aşteptam să se sinucidă, fiindcă spunea mereu ca o s-o facă!
12 Dec 2011   •   14:20

Cântăreaţa Mălina Olinescu a ameninţat de mai multe ori că-şi va lua zilele, iar anul trecut în decembrie mama ei chiar a dus-o la spital, spun apropiaţii ei, după ce au aflat vestea sinuciderii. Cântăreaţa s-a sinucis azi-noapte la 37 de ani, după ce ani de zile a suferit că muzica ei nu mai are căutare iar casele de discuri îi închid uşa în nas.

Gestul Mălinei Olinescu de a-şi pune capăt zilelor i-a luat prin surprindere pe oamenii care o cunoşteau. Artista nu dădea semne că ar fi trecut printr-o depresie.

Prietenii apropiaţi se aşteptau, însă, la un gest necugetat din partea Mălinei. Artista ameninţa de câţiva ani cu sinuciderea.

"Aşteptam din lună în lună să o facă fiindcă ne spunea mereu. În relaţia cu iubitul ei, nu a fost înţeleasă pe deplin şi nu i-au fost înţelese sentimentele pe deplin", a declarat Călin Geambaşu.

Mălina Olinescu s-a sinucis noaptea trecută, în jurul orei 1.00. Aproape jumătate de oră au încercat medicii de la SMURD să o resusciteze, însă fără succes. 

Artista era deprimată, spun prietenii ei, din cauza fostului iubit, de care se despărţise recent. Trupul neînsufleţit al Mălinei Olinescu a fost dus la IML pentru autopsie. În faţa blocului în care locuia Mălina au fost puse lumânări, candele şi flori în amintirea artistei.

 


Mălina Olinescu, marcată de drama "uitării". "În plin succes, brusc, toate uşile s-au închis"

Moartea Mălinei Olinescu a îndoliat lumea artistică. Crina Mardare: Nu vreau să mă gândesc la ce e în sufletul mamei ei!

Drama Mălinei Olinescu: Îmi doresc să fie bine şi pentru mine. Greşeala mea e că mereu m-am mulţumit cu puţin!

Mălina Olinescu, o viaţă trăită pe scenă. Ascultă cele mai celebre melodii ale sale

Tatăl Mălinei Olinescu s-a sinucis acum 30 de ani, aruncându-se de la etaj

 

×
Subiecte în articol: Calin Geambasu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close