Antena 3 CNN Actualitate Traian Berbeceanu: Voi demonstra că sunt nevinovat

Traian Berbeceanu: Voi demonstra că sunt nevinovat

Traian Berbeceanu: Voi demonstra că sunt nevinovat
26 Noi 2013   •   15:54
Comisarul Traian Berbeceanu a părăsit, marţi, arestul Poliţiei Capitalei. Instanţa supremă a stabilit definitiv că acesta poate fi cercetat în stare de libertate.

Berbeceanu a declarat că se va ocupa de pregătirea apărării şi că are încredere în ministrul Internelor, dar şi în Justiţia din România.

Berbeceanu a precizat că doreşte să-şi pregătească apărarea, că speră să-şi demonstreze pe deplin nevinovăţia şi că, dacă va reuşi acest lucru, doreşte să revină la colegii săi şi la activităţile de poliţist.

Comisarul nu a dorit să comenteze acuzaţiile care i se aduc şi posibilele motive ale arestării sale, pe motiv că se află sub puterea unor interdicţii stabilite de judecători.

Berbeceanu a mai spus că se va duce acasă la familie, unde copilul său ştie că el este angrenat în activităţi judiciare sub acoperire.

"Copilul meu ştie că eu sunt în puşcărie sub acoperire, ca să demasc oameni răi. Mă duc acasă la el pentru că nu mai pot de dorul lui", a spus comisarul

Traian Berbeceanu a ţinut să mulţumească sindicatului poliţiştilor şi colegilor săi de la crimă organizată şi a sfătuit toţi poliţiştii "să nu plece capul, indiferent de situaţie".



 

×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close