Antena 3 CNN Actualitate Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu PUNE GRATII peste jurnaliştii Antena 3. Preşedintele Băsescu îşi cere scuze

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu PUNE GRATII peste jurnaliştii Antena 3. Preşedintele Băsescu îşi cere scuze

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu PUNE GRATII peste jurnaliştii Antena 3. Preşedintele Băsescu îşi cere scuze
25 Iul 2013   •   21:00

Analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, a solicitat Preşedinţiei un punct de vedere cu privire la postarea pe pagina de Facebook a unui consilier prezidenţial a unei imagini trucate reprezentând o ameninţare directă la adresa unui jurnalist Antena 3.

Bogdan Chirieac se referă la postarea pe Facebook a lui Sebastian Lăzăroiu, în care jurnalista Mihaela Bârzilă apare după gratii, aceasta imagine constituind o ameninţare evidentă şi directă la adresa persoanei în cauză, a arătat analistul.

Postarea lui Lăzăroiu, care este însoţită de comentariul "Noua grilă de programe", a primit numeroase comentarii acide din partea internauţilor.

 "Basescu a spus ca in romania nu se munceste cele 8 ore sa se faca productie ca in germania .Dar la cotroceni cate ore se munceste si cate se sta pe facebook????", a scris Maricica Balan

"Glume de tractorist. Nu inteleg cum o faptura atat de p****** poate consilia pe cineva", a scris Costinel Manole.

Consilierul prezidenţial Bogdan Oprea a intervenit telefonic în emisiunea "La ordinea zilei" şi a cerut public scuze în numele preşedintelui României Traian Băsescu, care ţine să precizeze că regretă acea postare şi nu reprezintă opinia Administraţiei Prezidenţiale.








Preşedintele Fundaţiei Miscarea Populara, Marian Preda, nu a susţinut această informaţie, scriind pe pagina sa de Facebook că este FALSĂ.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close