Antena 3 CNN Actualitate Corupţia din învăţământul românesc. Mită pentru note mari şi diplome false. Zeci de profesori, percheziţionaţi

Corupţia din învăţământul românesc. Mită pentru note mari şi diplome false. Zeci de profesori, percheziţionaţi

Corupţia din învăţământul românesc. Mită pentru note mari şi diplome false. Zeci de profesori, percheziţionaţi
Sursa foto: Foto:www.svilen001/sxc.hu
27 Sep 2012   •   10:23

Mai multe cadre didactice şi salariaţi ai unei instituţii de învăţământ superior din Capitală, cercetaţi pentru fapte de corupţie şi fals, au fost percheziţionate în această dimineaţă. În total, 22 de percheziţii au loc în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Vâlcea şi Olt.

"În cauză se efectuează cercetări faţă de mai multe cadre didactice şi salariaţi ai unei instituţii de învăţământ superior din municipiul Bucureşti, pentru fapte de corupţie şi fals", a precizat Poliţia Română, citată de Mediafax.

Surse judiciare precizează că în acest caz ar fi vizate cadre didactice de la Universitatea Bioterra. Acestea ar fi pretins bani de la studenţi pentru acordarea unor note mai mari la licenţă.

La percheziţii participă ofiţeri de poliţie de la Inspectoratului General al Poliţiei Române, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vâlcea şi Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.






×
Subiecte în articol: profesori cadre didactice
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close