Antena 3 CNN Actualitate Coşmarul trăit de o fată de 18 ani. A fost dusă pe un câmp şi VIOLATĂ de şapte tineri. Agresorii au fost prinşi de poliţie

Coşmarul trăit de o fată de 18 ani. A fost dusă pe un câmp şi VIOLATĂ de şapte tineri. Agresorii au fost prinşi de poliţie

Coşmarul trăit de o fată de 18 ani. A fost dusă pe un câmp şi VIOLATĂ de şapte tineri. Agresorii au fost prinşi de poliţie
de O.P.    |    13 Noi 2014   •   06:02

O fată de 18 ani din judeţul Vaslui a fost violată de 7 tineri într-o maşină pe un câmp. Iniţial fata s-a întâlnit cu doi dintre aceştia în Vaslui, iar băieţii i-au promis că o duc acasă într-o localitate învecinată. Însă, tinerii au mers pe un câmp şi au chemat alţi cinci prieteni cu care şi-au bătut joc de fată.

După ce i-au dat drumul, fata a povestit totul părinţilor. Poliţiştii au reuşit în cele din urmă să-i prindă pe violatori.

Agresiunea a avut loc în urmă cu câteva zile, într-o localitate vasluiană. Fata i-a rugat pe doi dintre suspecţi să o ducă acasă cu maşina. Pe drum, aceştia au profitat de naivitatea ei.

După ce a fost violată în repetate rânduri, tânăra a fost lăsată să plece. Acasă, le-a povestit părinţilor ce s-a întîmplat, iar aceştia au sunat la 112, după care au dus-o la spital. Poliţiştii i-au reţinut pe şase dintre agresori la scurt timp, iar pe al şaptelea l-au prins aseară.

Toţi cei şapte suspecţi au fost duşi la Parchetul de pe Judecătoria Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă pentru viol şi lipsire de libertate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close