Antena 3 CNN Actualitate Crin Antonescu: "Existau motive ca Rus să demisioneze. Nu am avut nici o discuţie cu el"

Crin Antonescu: "Existau motive ca Rus să demisioneze. Nu am avut nici o discuţie cu el"

Crin Antonescu: "Existau motive ca Rus să demisioneze. Nu am avut nici o discuţie cu el"
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Aug 2012   •   10:44
Crin Antonescu a declarat, luni, că nu a avut nicio discuţie cu Ioan Rus, nici directă, nici la telefon. Preşedintele interimar a precizat însă că au existat motive pentru ca acesta să demisioneze, legate de gestiunea pe care Ministerul de Interne o avea de făcut la referendum.

"Nu am discutat, nici direct, nici la telefon, nici în vreun alt fel, n-am făcut nicio declaraţie publică la adresa domniei sale, astfel încât n-am o explicaţie pentru o asemenea afirmaţie", a declarat Antonescu, în direct la Antena 3.

Una peste alta, cred că existau motive ca Rus să demisioneze, care ţin de gestiunea pe care ministerul condus de domnia sa o avea de făcut pentru referendum. N-am avut cea mai mică discutie privată, nici oficială, cu domnia sa", a spus Antonescu.

"Eu sunt perfect de acord cu faptul că domnul Rus avea toate motivele să-şi dea demisia. Am contestat derapajul privitor la numele meu, deoarece nu m-am aflat printre cei care au comentat public la adresa domnului Rus. Aici e vorba de capacitatea prim-ministrului şi a coaliţiei de guvernare de a opera aceste înlocuiri. Din punctul meu de vedere, ministerul poate avea noi titulari chiar de azi şi lucrurile să reintre în normal", a spus Antonescu.

Ioan Rus a demisionat luni de la conducerea Ministerului de Interne.


 



 


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Ioan Rus referendum MAI
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close